Kilpailujen ja arvontojen säännöt

Naantalin Kaivohuoneen Facebook- ja Instagram-kilpailujen säännöt

 1. Järjestäjä
  Arvonnan tai kilpailun järjestäjänä toimii Naantalin Kaivohuone, myöhemmin ”järjestäjä”.
 2. Osallistumisehdot
  Arvointoihin tai kilpailuihin voivat osallistua kaikki 18 vuotta täyttäneet henkilöt, pl. Naantalin Kaivohuoneen tai kilpailun toteuttamiseen osallistuvan yrityksen/yhteisön henkilökunta.
 3. Osallistuminen
  Arvontoihin tai kilpailuihin osallistutaan kommentoimalla ja tykkäämällä kisajulkaisusta tai muulla kisan yhteydessä mainitulla tavalla ilmoitettuun määräpäivään mennessä. Osallistumisen edellytyksenä ei ole Naantalin Kaivohuoneen sivustoista tykkääminen.
 4. Arvonnan suorittaminen
  Arvonta suoritetaan kisassa kerrottuna päivänä kaikkien määrätyllä tavalla osallistuneiden kesken.
 5. Palkinnot
  Palkinto on kussakin kisajulkaisussa erikseen määritelty. Palkintoa tai sen osaa ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Voittajalle ilmoitetaan voitosta sekä kisajulkaisun yhteydessä että henkilökohtaisesti käytetyn kanavan yksityisviestillä. Jos voittajaa ei saada kiinni 2 päivän kuluessa voitosta ilmoittamisesta, arvonta voidaan suorittaa uudelleen.
 6. Henkilötiedot
  Arvonaan osallistuessaan osallistuja antaa järjestäjälle oikeuden julkaista hänen nimensä/nimimerkkinsä järjestäjän omissa kanavissa, sikäli kun osallistuja voittaa palkinnon.
 7. Arvonnan järjestäjän vastuu
  Järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä ongelmista, jotka voivat vaikuttaa osallistumiseen, eikä vahingoista tai kuluista, jotka aiheutuvat osallistumisesta tai palkinnon lunastamisesta ja käyttämisestä. Järjestäjä ei ole velvollinen korvauksiin, jos voittaja ei itse voi käyttää palkintoa. Järjestäjä huolehtii arpajaisverosta.
 8. Muut ehdot
  Järjestäjä pidättää oikeuden muutta arvonnan sääntöjä, hylätä sääntöjä rikkoneen osallistujan tai osallistujan, jonka voidaan epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja osallistuessaan. Arvonta ei ole Facebookin, Istagramin tai vastaavan median sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima, eikä millään tavalla liity em. medioihin.

Naantalissa 4.6.2018