Häät Kaivohuoneella

Naantalin Kaivohuoneella voit järjestää ikimuistoiset häät koivuineen kaikkineen. Aivan Naantalin historiallisen luostarikirkon vieressä sijaitseva Kaivohuone tarjoaa mitä monipuolisempia mahdollisuuksia niin suurille kuin pienille häille. Juhlava Sali, valoisa Yläterassi sekä tunnelmallinen Salonki nahkatuoleineen muuntuu suurista, yli 300 hengen juhlista aina pienempiin, 50-100 hengen intiimimpiin tilaisuuksiin.

Korkeatasoinen à la carte keittiömme ja ammattitaitoinen henkilökuntamme avustavat sinua unelmiesi häiden toteuttamisessa. Ruokailu, ohjelmat ja häävalssi Kaivohuoneella kruunaavat tärkeän päivän. Kaivohuoneen sijainti meren rannalla, Naantalin vierasvenesataman kupeessa, mahdollistaa saapumisen juhlapaikalle myös veneellä.

Halutessasi voit liittää hääohjelmaan majoitukset, häämeikit- ja kampaukset ja muita tilaisuuteen sopivia palveluita Naantalin Kylpylässä. Hääkakku ja muut tarjolla olevat leivonnaiset ja konditoriatuotteet valmistetaan omassa leipomossamme.

Varaukset ja tiedustelut:

Naantalin Kylpylän myyntipalvelu
p. 02 44 55 100
info@naantalispa.fi tai info@naantalinkaivohuone.fi

Yritysmyynti
p. 02 44 55 300
yritysmyynti@naantalispa.fi

Yritys- ja perhejuhlat

Kaivohuoneen historiallinen rakennus tarjoaa ainutlaatuiset ja monipuoliset juhlatilat käyttöösi.

Naantalin Kaivohuoneella järjestetyt tilaisuudet jättävät lähtemättömän vaikutuksen. Kaivohuoneen tilat muuttuvat tarpeen mukaan: intiimistä perhejuhlista 600 hengen cocktailjuhliin. Oli tilaisuus mikä hyvänsä, käytössäsi on viiden tähden tapahtumapalvelut.

 • Ainutlaatuinen miljöö
  Naantalin Kaivohuoneella on pitkät ja kunniakkaat perinteet, joita vaalimme rakkaudella. Menneiden aikojen loistoon palautettu Kaivohuone sopii loistavasti niin perhe- kuin yritystilaisuuksien pitopaikaksi.
 • Ammattitaitoinen palvelu
  Huolehdimme tilaisuuden järjestelyistä sujuvasti ja vankalla kokemuksella.
 • Toimivat tilat
  Ainutlaatuiset ja muunneltavat tilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen. Käytössänne on viisi erilaista tilaa, jotka voidaan tarvittaessa yhdistää.
 • Tasokkaat tarjoilut
  Kansainvälisen tason keittiömme loihtii tilaisuuteen sopivat tarjoilut. Kakut ja muut tarjolla olevat leivonnaiset ja konditoriatuotteet valmistetaan omassa leipomossamme.
 • Ensiluokkaista ohjelmaa
  Tarvittaessa vastaamme myös tilaisuuden ohjelmatarjonnasta. Meillä on kattava kontaktiverkosto ja yhteyksiä tilaisuuksia järjestäviin ohjelmapalveluyrityksiin.