Cledos + Davi

La 5.8. | OVET 21.00 | SHOWTIME 22 | LIPUT 25,- | K18

Cledos on yksi 2020-luvun new wave -rapin kotimaisista kärkinimistä. Multiplatinaa omilla ja feattaamillaan kappaleilla striimannut Cledos on toiminut genren suunnannäyttäjänä jo lähes puolivuosikymmentä ja valovoimaisen artistin ympärillä on laaja, sitoutunut fanikunta. Energisenä esiintyjänä tunnettu Cledos on yksi vuoden 2022 striimanneista kotimaisista artisteista lähes 500 000 kuukausittaisella kuuntelijalla. Artisti on kuluvana vuonna julkaissut platinaa striimanneen City feat. A36 -kappaleen, sitä seuranneen kultarajan rikkoneen Mis oot ollu? –singlen sekä featannut mm. Isac Elliotin tuplaplatinaa lähentelevällä menestyshitillä 20min. Näiden lisäksi artistia on tänä vuonna kuultu myös DAVIn, Mikael Gabrielin ja NEBIn biiseillä. Cledos on huomioitu uransa aikana peräti kolmessa Emma Gaalassa Vuoden tulokas, Vuoden rap/r’n’b ja Vuoden artisti -ehdokkuuksilla.

DeezyDavidina aikaisemmin tunnettu, melodista trap-musiikkia tekevä DAVI on parikymppinen helsinkiläisartisti, joka tuli alunperin tunnetuksi featattuaan Cledoksen läpimurtodebyyttisinglellä Töis vuonna 2017. Muutaman singlen ja BoiVIILEIN-EP:n julkaisseen artistin ensimmäinen DAVI-artistinimellä julkaistu Exit-kappale nousi ilmiöksi vuonna 2021 sosiaalisessa mediassa. Kiehtova tekijä sainattiin Babyface-levymerkille keväällä 2022 ja julkaisi KYSYY-kappaleen yhdessä supersuositun Etan kanssa, jota seurasi räjähdysmäiseksi ilmiöksi ja Spotifyn ykköseksi noussut, nopeasti kultaa striimannut Rakastunu Gangstaan feat. Ardian Bujupi (Lotto remix). Viimeisimpänä DAVIa kuultiin historian ensimmäisellä vitunleija-kappaleella Make-Up yhdessä Cledoksen ja williamin kanssa, joka nousi niinikään Spotifyn ykkössijalle.

Hanki liput ennakkoon Lippupisteestä »

Varaa Bilebreikki

Oma huone Naantalin Kylpylässä? Saat Kylpylän kaikki palvelut käyttöösi ja bileillan jälkeen nukut hyvin ja nautit herkullisen aamiaisen. Varaa keikkatukikohta ja liput samalla kertaa  koodilla PROBILE.
Erikoisehdot: Kuluton peruutus 1 vko ennen saapumista.

Tulossa Kaivolle