Osta liput

Kaija Koo

La 10.4. | Ovet 21 | Showtime 23 | Liput 35,- | K18

Alunperin kaksi kertaa koronaviruksen vuoksi siirretty ja kertaalleen jo peruutettu Kaija Koon Naantalin Kaivohuoneen keikka tapahtuu sittenkin lauantaina 10.4.2021. Aiemmin ostetut lippurahat palautuvat Ticketmasterista asiakkaille, joten 2021 huhtikuun keikalle valitettavasti pitää ostaa uudet pääsyliput. Pahoittelemme vaivaa, mutta pääasia onneksi on se, että Kaija saapuu Naantaliin.

Kaija Koo on Suomen menestyneimpiä ja rakastetuimpia naisartisteja. Taitava tulkitsija yhdistää musiikillaan sukupolvia ja hänen yleisönsä koostuu niin nuorisosta kuin vanhemmista kuulijoista, jotka ovat seuranneet artistin uraa alusta asti. Kaija Koo on tehnyt Hartwall Arenalla loppuunmyydyn Superkonsertin vuosina 2014, 2015 ja 2018. Hän on myynyt urallaan yli puoli miljoonaa albumia, voittanut ainoana artistina Emma Gaalassa kolme kertaa Vuoden naissolistin palkinnon, ollut mukana kahdella supersuositulla Vain Elämää -kaudella ja julkaissut useita legendaarisiksi muodostuneita hittikappaleita.

Edellinen albumi, platinaa myynyt Sinun naisesi, julkaistiin marraskuussa 2016. Vuonna 2018 Kaija julkaisi pitkästä aikaa uutta omaa musiikkia, kun kappaleet Paa mut cooleriin feat. Reino Nordin, Mun sydän ja Tule lähemmäs beibi 2018 feat. Jenni Vartiainen, Vesala, Sanni ilmestyivät. Uusin single, Pelkkää voittoo julkaistiin toukokuussa 2019 ja se on noussut virallisella radiolistalla kymmenen kärkeen.

Tulossa Kaivolle