Bokning och förfrågningar:

Naantali Spa försäljningstjänst
Tel. 02 44 55 100
info@naantalispa.fi

Företagsförsäljning
Tel. 02 44 55 300
yritysmyynti@naantalispa.fi

Familjefester och bröllop

I Kaivohuones historiska byggnad finns unika och mångsidiga festlokaler för ditt evenemang.

Ett evenemang som ordnas på Naantalin Kaivohuone gör ett oförglömligt intryck. Kaivohuones lokaler förvandlas enligt behov från intima familjefester till cocktailpartyn för 600 personer. Oberoende av evenemang erbjuder vi dig femstjärnig service.

En unik miljö
Naantali Wanha Kaivohuone har långa och ärorika traditioner, som vi värnar om med kärlek. Kaivohuone, som nu har återställts till gångna tiders glans, är en utmärkt plats för såväl privata fester som företagsevenemang.

Proffsig service
Vi sköter arrangemangen för ditt evenemang flexibelt och med gedigen erfarenhet.

Fungerande lokaler
Våra unika och modifierbara lokaler passar för anordnande av olika slags evenemang. I ditt bruk finns fem olika lokaler, som vid behov kan förenas.

Högklassig traktering
Vårt kök, som håller internationell nivå, skapar den traktering som passar för just ditt evenemang. Tårtor, bakelser och övriga konditoriprodukter görs i vårt eget bageri.

Förstklassigt program
Vid behov ansvarar vi också för evenemangets programutbud. Vi har ett stort samarbetsnätverk och kontakter till programserviceföretag som arrangerar olika evenemang.

Företagsevenemang

Nostalgiska Kaivohuone passar utmärkt för olika slags företagsevenemang. Vår företagsförsäljning skräddarsyr en lyckad helhet, som planeras enligt evenemangets karaktär, kundernas önskemål, tidpunkt, deltagarantal och budget.

Vårt högklassiga kök behagar såväl inhemska som utländska gäster och vår erfarna personal hjälper till med festarrangemangen enligt behov. Vårt mål är att erbjuda professionellt uppbyggda och oförglömliga upplevelser.

Kundplatser

  • Stora salen 270
  • Övre terrassen 80
  • Salongen 50
  • Klubben 70
  • Uteterrassen 200

Lokalerna kan indelas i separata och mindre delar.